16 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
1-12-2016 17:22:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mooie Toyota Tundra gekocht. Super service en goede kwaliteit jonge ondernemer met fijne manier van zaken doen . Echt een aanrader.
1-12-2016 17:21:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Super vriendelijk, en zeer goed geholpen!
1-12-2016 17:20:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Via een tip bij Jan Blonk terecht gekomen voor een VW Caddy. Jan heeft mooie auto's met weinig km staan, zelf nu zeer tevreden met aankoop bij hem. Goede service, snel antwoord, eerlijk en duidelijk. Absoluut een aanrader!
1-12-2016 17:19:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
6
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Ik heb bij Jan Blonk een Audi A3 gekocht uit 2008. Dat was in juli. Tot nu toe heb ik probleemloos al flink wat kilometers gereden. Tijdens verkoop was het in overleg mogelijk om het noodzakelijke onderhoud (distributieriem) te laten doen bij een garage bij mij in de buurt. Bij de auto zat een set winterbanden op velg. Bij aflevering van de auto ontbrak één van de dopjes. Kan gebeuren natuurlijk, Jan zou het opzoeken en het per post opsturen. Dat is niet gebeurd omdat hij hem niet kon terugvinden. Nu de winterbanden er onder zitten is dat niet echt mooi. Ik heb daarom zelf maar een dopje gekocht. Kortom, goede ervaring met de auto. Jan is goed bereikbaar per telefoon/mail. Alleen een verbeterpuntje op de nazorg.
1-12-2016 17:17:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
kocht daar een vw caddy geweldige auto dik tevreden
1-12-2016 17:16:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Bij Jan Blonk Auto's heb je meteen het gevoel dat je welkom bent. Totaal geen opdringerig gedrag en "nee" zeggen is geen probleem. Duidelijke uitleg over de positieve en ook negatieve zaken van de mogelijke aankoop. Betrouwbaar, ruimte voor overleg en meedenken geven je een goed gevoel. Uiteraard blijft Jan een zakenman, maar wel op een prettige manier. Hij heeft goede kijk op de kwaliteit van de voertuigen.
1-12-2016 17:08:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Beste lezers, ik heb mijn auto Transporter 5 kort gelden bij " Janblonks auto " gekocht. De auto's zijn goed onderhouden en van topkwaliteit, hij is een jonge auto handelaar met verschrikkelijk veel ervaring, de prijzen kloppen en je krijgt een eerlijke prijs voor je auto die je wilt inruilen. Wees er snel bij. Echt een aanrader!
1-12-2016 17:07:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb bij Jan Blonk 2 jaar geleden een BMW cabrio gekocht en ben nu nog steeds blij met mijn aankoop. De service was goed en gemaakte afspraken werden nagekomen. Leuk om te zien dat hij zo gegroeid is 2 jaar geleden was hij namelijk net begonnen en had 3 auto's staan. Ik denk dat als je een goede auto wil kopen waar je eerlijk behandeld wil worden bij Jan aan het juiste adres bent.
1-12-2016 17:06:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een bedrijf dat nakomt wat ze beloven en dat is veel
1-12-2016 17:04:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Normaal zoek ik een auto liefst dichtbij maar na het zien van Jan Blonk's mooie uitvoeringen van de VW Caddy waagde ik toch maar de lange trip naar Nieuwveen. Daar heb ik geen spijt van gehad. Jan is een sympathieke ondernemer met hart voor zijn bedrijf. Zijn visie op bedrijfswagens is duidelijk. Met de juiste details krijg je wat anders dan een doorsnee bedrijfswagen. Jan is vriendelijk, open en oprecht. Het was prettig zaken doen met hem.
1-12-2016 17:00:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
Ik was een lange tijd opzoek na een seat leon topsport 1.8 20vt, toen kwam ik op de site van Jan Blonk terecht en daar stond die dan, ik heb meteen met jan een afspraak gemaakt. Ik had een auto voor in ruilen en dat was toevallig ook een seat leon 1.9 tdi dit vond hij geen probleem. We hebben samen een hele middag er voor uitgetrokken met testritten en gesprekken te voeren, maar uiteindelijk heb ik de auto die zelfde dag mee na huis genomen. Tot de dag van vandaag heb ik er geen spijt van, en is en blijft het een super auto kwa vermogen en goed onderhouden van binnen en buiten. Jan bedankt voor de goede service en het warme ontvangst. Ik wens jou nog vele jaren toe en dat nog veel mooie auto's mag verkopen.
1-12-2016 16:58:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Lang gezocht naar een (Mooie) VW Caddy, en gevonden bij Jan Blonk, met Jan gebeld en een afspraak gemaakt. Ik kon een week later komen kijken, was geen probleem, hij hield de wagen voor mij vast. Proefrit gemaakt, ik had wat aanmerkingen, klein krasje en deukje. Dit was geen probleem en werd netje uitgedeukt en gespoten. Jan staat voor een tevreden klant. Na de aankoop belde Jan mij spontaan of alles ok is, heb ik nog niet eerder meegemaakt. Kortom, hier kun je met een gerust hart een nette wagen kopen. Jan ga zo door, als ik een andere Caddy zoek weet ik wie ik moet bellen. Gr Maikel. Wagen rijdt super en nog geen problemen gehad na 6000 km
1-12-2016 16:54:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Super blij met mijn eerste auto(seat-ibiza) echt de auto waar ik naar opzoek was en ja hoor daar stond die dan bij Jan Blonk Auto's. We werden netjes ontvangen met een kop koffie. Een proefrit was ook geen enkel probleem. Tot nu toe nog geen problemen gehad met de auto, ook voor vragen kan ik nog steeds bij Jan Blonk Auto's terecht. alleen is het nog even wachten tot ik alleen mag rijden (zonder ouders) en dan veel veilige kilometers maken met deze goede aankoop. Bedankt Jan Blonk en tot de volgende aankoop.
1-12-2016 16:52:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Heel net bedrijf met veel mooie VW Caddy's en andere bedrijfsauto's. Goed geholpen en een aardige meedenkende eigenaar.
1-12-2016 16:52:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Heel net bedrijf met veel mooie VW Caddy's en andere bedrijfsauto's. Goed geholpen en een aardige meedenkende eigenaar.
1-12-2016 16:49:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
We hebben een prima auto (Polo) bij dit bedrijf aangeschaft en zijn tot nu toe zeer tevreden met onze aankoop. De jonge man (Jan) was klantgericht en behulpzaam. Zelfs een paar maanden na aankoop, werden onze vragen snel, keurig en met veel enthousiasme door Jan beantwoord.